MADOST: BURHAN KURTOĞLU, İSMAİL GÜNHAN VE MUSTAFA KARAMANOĞLU İÇİN LOKMA HAYRI YAPTI

MADOST ebediyete uğurladığı kurucu üyeleri : Burhan Kurtoğlu, İsmail Günhan ve Mustafa Karamanoğlu için lokma hayrı yaptı. Manisa Manolya Meydanı'nda yapılan lokma hayrına, MADOST üyeleri ve merhumların aileleri katıldı.

Haber: Nurgül Yılmaz

Manisa’nın faydasına kurulan Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST) bugün Manolya Meydanı’nda; ebediyete uğurladığı kurucu üyeleri : Burhan Kurtoğlu, İsmail Günhan ve Mustafa Karamanoğlu için lokma hayrı yaptı. Manisa Manolya Meydanı’nda yapılan lokma hayrına, MADOST Dönem Başkanı Hakkı İşcan, Kurucu Başkan Recep Kafes, Çevre eski Bakanı Rıza Akçalı, MODOST üyeleri, merhumların aileleri ve Manisa halkı  katıldı.

Lokma hayrı hakkında açıklama yapan MADOST Dönem Başkanı Hakkı İşcan; “lokma hayrımızı, Burhan Amcanın eşi ve Oğlu Bahri Kurtoğlu’nun, Mustafa Amcanın eşi, damadı ve kızının, sayın Bakanımız Rıza Akçalı’nın ve  Manisa Şehzadeler Müftüsünün katılımlarıyla gerçekleştirdik.  Hayrımıza ayrıca; MADOST ailemizden katılabilen dostlarımızla birlikte ebediyete yolcu ettiğimiz değerli büyüklerimizi andık, dualarımızı ettik.  Manisa’da güzel iz bırakan iyi insanları unutmayız, unutturmayız dedik. Duygusal anlarında yaşandığı hayrımızı ve dualarımızı Allah kabul etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

MADOST: BURHAN KURTOĞLU İSMAİL GÜNHAN VE MUSTAFA KARAMANOĞLU İÇİN LOKMA HAYRI YAPTI İSMAİL GÜNHAN VE MUSTAFA KARAMANOĞLU İÇİN LOKMA HAYRI YAPTI